in

Kijken: Chinese man vertelt de waarheid over de situatie in Wuhan op dit moment

De situatie in Wuhan is ontzettend grim op het moment. Het is totale chaos en de autoriteiten schijnen de situatie niet aan te kunnen.

De man in de onderstaande video legt uit dat mensen compleet aan hun lot worden overgelaten door de regering. Het openbaar vervoer staat op non actief en je kan niet tanken bij een tankstation omdat deze allemaal dicht zijn. Mensen met lichamelijke en gezondheidsklachten kunnen het ziekenhuis niet meer bereiken. Het noodnummer, de Wuhan variant van 112 is constant bezet, je komt er gewoon niet doorheen. Internet is geblokkeerd en mensen moeten een VPN gebruiken om het net op te kunnen….

De man zegt op een gegeven moment dat de Chinese regering is gevlucht naar één of ander eiland en vanuit daar instructies aan het geven is. Bizar….

Daarnaast geeft de man aan dat je na een diagnose medicijnen meekrijgt waar je geen reet aan hebt. In het ziekenhuis weten ze totaal niet hoe ze het virus moeten behandelen. Hij vertelt dat dit net zo erg is als de SARS epidemie en misschien zelfs erger. Totale chaos…Mensen: het coronavirus heeft niks te maken met Corona bier hé

Kijken: de eerste trailer van “Fast & Furious 9” is hier!