in

Kijken: Call of Duty: Modern Warfare & Warzone – Shadow Company Trailer

A new faction enters the fray … met nieuwe wapens

De nieuwe wapens van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Seizoen 5 zijn schijnbaar voor het nieuwe seizoen onthuld. Op 30 juli hebben Activision en Infinity Ward de releasedatum van Modern Warfare en Warzone Seizoen 5 bekend gemaakt, naast de allereerste trailer voor het nieuwe seizoen.

In de trailer en nieuwe afbeeldingen die voor het seizoen zijn uitgebracht, hebben Call of Duty-spelers opgemerkt dat verschillende personages zowel de AN-94 als de APC9 vasthouden, twee wapens die momenteel niet in het spel te vinden zijn, maar overduidelijk naar Warzone en Modern Warfare komen voor seizoen 5.

Op het moment van schrijven is dit nog niet bevestigd door Activision, maar waarom zouden de wapens anders in de trailer voorkomen en op afbeeldingen te zien zijn? Je zou niet de moeite doen om de wapens in het spel te modelleren alleen met het oog om wat promotiemateriaal online te knallen.

Hieronder kun je het bewijs van beide wapens bekijken, met dank aan prominente Call of Duty-leaker The Gaming Revolution:

5 augustus dames en heren, 5 augustus!!!!Super slecht nieuws voor La Casa de Papel fans

Een HELE sluwe vos had een collectie van 100 paar crocs, slippers en sneakers bij elkaar gejat