in

Kijken: Badr Hari – “Ik vecht voor de toekomst van mijn kinderen”

Badr Hari zegt een andere kijk op het leven te hebben gekregen nu hij de vader is van drie dochters. Hij stapt dan ook met een ander perspectief de ring in: ‘Vroeger was mijn motivatie heel oppervlakkig. Nu als ik vecht, ben ik aan het vechten voor de toekomst van mijn kinderen.’

Dat zei Hari onlangs in het RTL-programma Beau:

“Ik ben nog gevaarlijker geworden. De motivatie die je put uit je kinderen is onverslaanbaar. Vroeger als ik vocht, dan was het; dat ik een nieuwe auto wil kopen of wilde feesten. Het ging nergens over.”

Het is bijna zover jongens! De knalpartij tussen Rico Verhoeven en Badr Hari is op 21 december vanaf 20.00 uur live te zien bij Veronica. Check de interview hieronder terug:Man mag 7 jaar geen huisdieren houden na couperen van de oren van zijn hond

Kijken: 21 doden na vuurgevecht tussen Mexicaanse drugskartel en politie