in

Kijken: 35 asielhonden mochten hun eigen kerstcadeautje uitkiezen, dit is wat er gebeurde

Het is die tijd van het jaar waarin alle mensen proberen goed en vriendelijk te zijn en anderen op de eerste plaats te zetten.

Kerstmis draait tenslotte allemaal om geven en delen met je familie en vrienden en om ze te bedanken voor de geweldige tijd die we dit jaar samen hebben doorgebracht. Maar hoewel we proberen goed te zijn voor onze familieleden en vrienden, moeten we degenen die onze aandacht echt nodig hebben niet vergeten.

Daarom zorgden de medewerkers van het Rehoming Centre van Dogs Trust Ireland in Dublin ervoor dat de thuisloze honden in hun asiel niet werden vergeten. Het personeel schonk samen met een aantal supporters een reeks geschenken om een beetje verlichting te geven aan degenen die ooit in de steek werden gelaten. Wat echt bijzonder is, is dat in plaats van dat het personeel het speelgoed voor elke hond kiest, ze de honden hun eigen kerstcadeau laten uitkiezen. Dogs Trust Ireland heeft zelfs de vreugde van een aantal opgewonden honden gefilmd die naar een kamer vol speelgoed werden geleid waar ze hun kerstcadeau konden kiezen.

“We recorded 35 dogs picking a toy and then spent (many) hours editing it to show the best reactions. One or two just wanted pets and snuggles more than a toy. The dogs were let in one by one, so we didn’t have to worry about any of them wanting the same toy”LEGO creëert AntiLego-slippers om 66 jaar horror te beëindigen

Heftig: Vader niet tevreden met kapsel zoon, doorzeefd kapper met kogels