in

Kids poepen in zwembaden in Spanje als onderdeel van nieuwe ‘Viral Trend’

Spaanse media melden een bizarre nieuwe virale trend waarbij kinderen poepen in openbare zwembaden en waterparken.

El Periodico Mediterraneo meldt dat een aantal zwembaden en parken in Valencia moesten sluiten en het water natuurlijk moesten desinfecteren.

Het gaat hier om de “Hacer Caca” challenge. De smerige en, laten we eerlijk zijn, ronduit walgelijke nieuwe trend moedigt kinderen aan om ofwel direct in het water te poepen of, nog bizarder, poepen in een zakje, het naar het zwembad te dragen en het vervolgens erin te dumpen. Ze delen dan foto’s of video’s online om het geheel te laten zien.

Segóbriga Park, in Valencia, moest twee keer in een week sluiten na twee afzonderlijke incidenten. Er werd poep in het zwembad gevonden op 24 en 31 juli en werd een ‘opzettelijke daad’ genoemd.

Wij hebben het internet afgestruind om de challenge te vinden maar hebben gelukkig niks gevonden. Dit artikel werd wel gepubliceerd op een aantal hele grote Engelse viral websites. En jullie weten hoe dronken Engelsen kunnen zijn, als ze hier wind van krijgen en in Spanje zijn op dit moment of straks met vakantie, dan kan je mogelijk verwachten dat deze challenge een hele nieuwe level gaat bereiken.

Dus als je in Valencia bent of er naar toegaat. Kijken voordat je een duik neemt en doe dat dan vooral niet met je ogen dicht en mond open SMFH.