in

Kendall en Kylie klaar met Keeping Up With The Kardashians

DuJour Magazine's Jason Binn Celebrates Kendall And Kylie Jenner's Bruce Weber Shoot  Presented By Juice Press at Lavo Restaurant

Kendall en Kylie Jenner voelen zich te goed om zich nog bezig te houden met de Kardashians en proberen een eigen reallifesoap te ritselen.

De twee jongste leden van de familie krijgen steeds meer aandacht en daar willen de meiden graag een slaatje uit slaan, weten insiders. “Zowel Kendall als Kylie willen geen deel meer uitmaken van Keeping Up With The Kardashians. De twee zijn zich terdege bewust van hun macht omdat ze steeds meer in de belangstelling staan”, vertelt een ingewijde aan Radar Online.

Kendall en Kylie waren lange tijd niet zo close maar worden de laatste tijd steeds vaker samen gezien. Geen toeval dus, volgens de bron. “Ze weten dat ze samen meer aandacht krijgen dan alleen en daarom trekken ze opvallend vaak samen op de laatste tijd.”

De dames hopen dat hun gezamelijke populariteit zal resulteren in een eigen reallifesoap waarin ze fijn zelf de touwtjes in handen kunnen houden, want dat ze steeds moeten praten over hun kersverse moeder Caitlyn staat ze niet aan. “Caitlyn’s geslachtsverandering is heel moeilijk geweest voor Kylie en zowel zij als Kendall willen liever niet praten over het moeilijkste dat ze ooit is overkomen. Kylie wil haar eígen verhaallijn en niet langer in de schaduw staan van haar familieleden.”

Bron: PriveKylie Jenner wordt overspoeld met aanbiedingen vanuit Porno industrie

Eye Candy: Mia Khalifa