in

Keihard: zijn rappers Frank (75) & Maury (92) legit of is het allemaal een Hoax??

Twee opa’s genaamd Frank & Maury zijn uit het niets singles aan het droppen via het YouTube kanaal van Worldstar hiphop en hebben echt mad veel skillz en pakken TANTU veel views.

Alleen vragen wij ons af of dit een hoax is en een goed opgezet marketingplan van andere rappers/ een eventuele producer of is dit serieus legit? Ons gevoel zegt het eerste maar je weet maar nooit!

Elke video begint met de volgende vage aankondiging:

In September 2019, two men were found recording rap music in a dunkin donuts bathroom. Frank (75 years old) and Maury (92 years old) were removed from the premises immediatley. But not before recording a 6-track EP.

Check hieronder hun eerste single: Op moment van schrijven 4.129.489 weergaven.

DatPiff plaatste gewoon een comment bij deze reactie video en maakte de volgende opmerking:

DatPiff: It’s really them… heavily modified (pitch etc) of course. But its 100% them rapping.

Wie niet weet wat DatPiff is, dat is de nummer 1 site van de wereld als het gaat om gratis mixtapes. Ze hebben gecombineerd echt miljoenen volgers op social media. Maar waarom zouden ze zich mengen in de discussie of het echt of nep is? Ze hebben er zelf eather way totaal geen baat bij namelijk…

Check hieronder de tweede single: Op moment van schrijven 1.991.731 weergaven.

De reacties op YouTube zijn wel echt hilarisch. Erg leuk om te lezen allemaal:

Wij hebben echt sterk het vermoeden dat producer STEVEBABYBABE hier achter zit. Hij produceert namelijk de beats…. Hij is zelf ook artiest aan zijn magere Instagram account te zien.

Misschien is dit een manier voor hem om door te breken als producer en artiest? Als dat het geval is, dan is dit wel geniaal opgezet.

Wat denken jullie? Laat het aan ons weten via social media!Kijken: deze guy heeft een seksuele relatie met zijn auto

Dit is hoe laat en waar je Conor McGregor vs Cerrone kan streamen/ kijken vannacht