in

Keihard: Je kan nu een drone met een vlammenwerper kopen

Ik werd een paar uur geleden wakker van niet slapen. Ken je dat? Een mug die besluit auditie te doen in me oor voor onze muziekcategorie.

Het is eigenlijk voor het eerst dit jaar dat ik dit meegemaakt heb tot nu en wenste na 2 minuten al dat ik een vlammenwerper in me huis had. Mijn geluk kan niet meer op dus. We gaan Hightech op die bitches met de “TF-19 WASP Flamethrower Drone”.

Als ze oorlog willen, kunnen ze oorlog krijgen. De processierups, bijtende mieren, vliegende mieren, de reuzen teek en die tyfus muggen elk jaar. Gezien de naam van dat ding is het meteen een koekje van eigen deeg o nie?

Je kan gewoon echt een aanslag plegen met dat ding LMFAO! Kost ook maar 1500 USD dat ding ….Waarom veel supermarkten momenteel geen broccoli verkopen

Deze man klom op de vleugel van een vliegtuig net voordat het wilde opstijgen