in

Keihard: Er is een La Casa de Papel escape room in Nederland

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Goed nieuws voor alle La Casa de Papel fans out there! Je kan je favoriete serie ietwat in het echt meemaken en zelf proberen te ontsnappen uit een benarde situatie.

In Utrecht is er dus een La Casa de Papel escape room, compleet in het thema van de Spaanse hitserie.

Bij Virtual Reality Escape Room Time in Utrecht kun je verschillende VR escape rooms doen, waaronder de La Casa de Papel escape room, speciaal voor alle fans. Het doel van het spel? De kluis kraken zonder dat je gepakt wordt door de politie. Tijdens het spel moet je op zoek gaan naar hints en raadsels die je helpen je einddoel te bereiken. Sommige raadsels moet je ‘in het echt’ oplossen, andere doe je binnen de virtuele wereld van La Casa de Papel.

Je speelt het spel deels met een VR bril waarmee je zo stapt in de wereld van La Casa de Papel. Je kunt een kijkje nemen in het Spaanse Muntgebouw en meerdere personages ontmoeten, zoals El Professor, Tokyo en Rio.

Het spel is gemaakt voor 6 tot 36 personen dus je kan het in verschillende teams tegen elkaar opnemen om te zien wie als eerste de kluis kraakt!

Dik gaan dus. Je kan de website van Virtual Reality Escape Room Time in Utrecht checken via deze link.Z: Er komt een Zorro serie reboot met een vrouwelijke hoofdrolspeelster

Ojee: Gevangenisstraf bij rijden met een slok op vanaf 2020