in

Keihard: er bestaat zoiets als een Anti-Gourmetgeur Spray

Gourmetten moet je toch minstens één keer per jaar gedaan hebben? Al helemaal nu rond de feestdagen. Maar die geur in je huis jonguh…. man man man.

Uit onderzoek onder 24Kitchen-fans blijkt dat wel liefst de helft van de ondervraagden het gourmetstel aanzet tijdens de feestdagen. Dat vinden wij niet zo gek want gourmetten is onwijs gezellig, de keuze op tafel is reuze en zowel jong als oud zijn er dol op. Toch brengt deze traditie een supergrote ergernis met zich mee: de onvermijdbare stank. Maar speciaal voor jullie thuiskoks hebben wij daar iets op gevonden!

De geur bestaat uit een mix van tijm, kruidnagel, vanille en amandelen. Tijm zuivert je keuken van de vettige lucht. Kruidnagel zorgt ervoor dat het winterse warm gevoel weer terugkeert en de zachte geur van vanille en amandelen passen bij het zoete dessert dat op het menu staat. Samen zorgen de geuren van de anti-gourmetspray ervoor dat de lucht van de stiekem toch wat aangebrande pannetjes als sneeuw voor de winterzon verdwijnen en de grootste gourmet-ergernis voortaan verleden tijd is.

Check het geheel hieronder:

Helaas is hij niet te koop. Er zijn in totaal 100 potjes met de spray gemaakt en JIJ kunt er eentje winnen! Probeer het eventjes via deze link en wie weet heb je geluk straks.

Bron: 24kitchenNederlander zet 10tje in en wint ruim 120.000 euro met TOTO

Ze zijn voor de Lord Of The Rings serie opzoek naar mensen die er “apart” uitzien