in

Keihard: Er bestaat nu zoiets als een Cartoon Network Hotel

Als je een bepaalde leeftijd hebt, zul je ongetwijfeld de nostalgie herkennen die je voelt als je denkt aan de tijden dat je de hele dag in je pyjama zat te kijken naar tekenfilms.

Wanneer je een bepaalde leeftijd bereikt, is dit natuurlijk niet langer sociaal acceptabel of mogelijk. De uren die we hebben besteed aan het kijken naar iconische shows zoals The Powerpuff Girls en Dexter’s Laboratory namen geleidelijk af tot ze niets anders dan een herinnering werden voor velen van ons.

Maar geen zorgen, want Cartoon Network heeft een manier bedacht om opnieuw verbinding te maken met onze kinderprogramma’s door ‘s werelds eerste Cartoon Network Hotel in Philadelphia, Amerika, te openen. Dus als je een keer gaat stunten in Philly dan weet je waar je moet zijn voor je verblijfplaats….

Dit wordt geheid een hit in Europa als ze een aantal hotels in Amsterdam, Parijs en Londen openen, graag zelfs. Alvast bedankt!

Je kan het hotel hieronder bekijken:Kijken: Waarom je chocolade moet eten in plaats van hoestsiroop drinken tegen hoesten

Kijken: Hoe zoeken naar liefde gaat anno 2020