in

Keihard: Eddie Murphy is in gesprek met Netflix voor nieuwe Stand-Up Special

Hey, als er iemand is waar je KAPOT van kan gaan van het lachen is het Eddie Murphy wel met zijn schuine humor en scheldpartijen op het podium.

Deze man is een LEGEND als het gaat om Stand-Up comedy. Murphy begon zijn carrière als stand-upcomedian. Zijn bekendste stand-up shows, Delirious (1983) en Raw (1987) staan nog in onze geheugens gegrift en werden destijds uitgebracht op VHS en dvd.

Ik heb die shows ook echt gezien op VHS. Voor de mensen die niet weten wat VHS is. Dat is dus een videoband. Voor de mensen die niet weten wat een videoband is, Google die shit.

Maar nu is hij in gesprek met Netflix en het gaat om FLINKE bedragen. Geruchten gaan rond dat het om een bedrag van ongeveer 70 miljoen dollar zou gaan.

Als dit doorgaat he, en mensen Eddie Murphy verder alleen kennen van films, dan gaan jullie echt iets beleven. Zorg wel dat alle minderjarigen of in bed liggen of zijn gaan logeren bij opa en oma want Eddie maakt geen geintjes als het gaat om grof taalgebruik.

Check hieronder een clip van zijn RAW show over hoe Italianen zich gedragen nadat ze de film “Rocky” hebben gezien van “Sylvester Stallone”. Ik ga stukkk…..Snelle vertelt hoe hij gepest werd vroeger in zijn single – Reünie

Elias van Ex On The Beach All Stars heeft een track met video uitgebracht – Shotjes