in

Keihard: DMX en Snoop Dogg nemen het op tegen elkaar in “Battle of the Dogs”

Snoop Dogg en DMX staan tegenover elkaar in de volgende Verzuz-strijd, in een muzikale confrontatie die de ‘Battle of the Dogs’ wordt genoemd.

Dit is misschien wel de meest langverwachte wedstrijd tot nu toe in de hit beat battle-serie, met fans die al weddenschappen plaatsen over wie zal zegevieren. En het is een behoorlijk moeilijke beslissing om vooraf te kunnen maken. Het kan beide kanten opgaan.

Snoop en DMX zijn beide hiphoplegendes, elk met een onderscheidende en hele invloedrijke backcatalogus uit de jaren 90. Elk van beide zou een opwindende toevoeging zijn aan een Verzuz-strijd, en deze koppeling zal ongetwijfeld de lat hoger leggen in termen van wat fans in de toekomst verwachten.

De Verzuz beat battle-serie is het geesteskind van Swizz Beatz en Timbaland en heeft in de loop van de quarantaineperiode gezorgd voor het broodnodige entertainment voor hiphopfans.

Het uitgangspunt is als volgt: twee vooraanstaande producers, zangers, rappers of songwriters strijden op Instagram Live om voor eens en altijd te beslissen wie de superieure catalogus heeft.

Dit worden 20 rondes kei en keiharde actie! Wie van de twee gaat deze winnen volgens jullie?Kijken: street artist Banksy laat zichzelf voor het eerst zien op video

Miljonair Fahim Saleh (33) in stukken gezaagd en gevonden naast een elektrische zaag in zijn appartement