in

Keihard: De Ford Mustang 1967 ‘Eleanor’ uit ‘Gone in 60 seconds’ staat te koop

Als je de film “Gone in 60 Seconds” van Nicolas Cage nog niet hebt gezien is dat zeker een aanrader maar welke autoliefhebber kent deze bolide nou niet?

Wat deze film super bijzonder maakt is natuurlijk de geliefde Eleanor van Nicolas Cage en guess what? Deze auto wordt in januari geveild. Dit is één van de elf vintage op Shelby geïnspireerde ‘Mustangs’, opnieuw ontworpen door Chip Foose. Deze klassieker is op weg naar de veiling van Meccum in Kissimmee, Florida aankomend januari dus je kan je slag slaan.

Heb je de film gezien toen je een tiener was en heb je nu een aardig zakcentje om uit te geven aan een droomauto dan weet je wat je te doen staat.

Gezien het om een veiling gaat is de prijs dus vooralsnog onbekend maar wat krijg je ervoor terug? Wat dacht je van een HiPo 351, 5.8 liter V8 met 300 pk. Een 10.000 tpm toerenteller, vijfversnellingsbak met hydraulische koppeling. Daarnaast is de auto voorzien van racestijl heupgordels een 18-klinknagel, Frans gemaakt, Lecara houten stuurwiel, een op de kofferbak gemonteerde brandstofcel en Halibrand-stijl velgen met aangepaste 10-spaaks spinners.

Met als kers op de taart een “Go baby Go” knop op de Hurst-shifter waardoor je eventjes nog een extra 125 pk losgooit met het ingebouwde stikstofoxide-systeem (NOS).

Bron:FHMLabel van Snitch9ine legt uit waarom ze hem een deal van 10 miljoen hebben gegeven

Een naakte man was Frikandellen aan het plunderen uit een container