in

Keihard: De beste Ierse pub ter wereld zit bij ons in Den Haag

O’Casey is een Ierse pub in Den Haag en wordt gerund door John Gulay. Die man is dolgelukkig, want zijn pub is bekroond tot: de Best Ierse pub ter ‘wereld’. Wij als Nederlanders hebben ook weer iets om trots over te zijn.

Gisteren nam O’Casey dus deze prijs in ontvangst in Dublin. De pub heeft al eerder prijzen gewonnen namelijk: Best cummunity pub in the world’ en in 2018 ‘Best Sports Experience Europa’, maar een echt hoofdprijs bleef nog uit. Tot nu dus!!!

Mensen komen daar dus niet alleen om door te zakken en om vervolgens kruipend naar huis te moeten. Ze komen ook massaal op de pub af om sport te checken.

“We kunnen er 12 tegelijk aanzetten en het maakt mij niet uit om welke sport het gaat: van rugby, tot korfbal, tot voetbal.”

De pub bestaat overigens al 25 jaar en John is al meer dan 10 jaar eigenaar van dit pareltje uit Den Haag. Het ging niet altijd zonder slag of stoot, na 2 jaar was er zelfs bijna een faillissement. In die tijd had Gulay vast niet kunnen bedenken dat hij nu bekend is in heel de wereld.

Ben er nog steeds van overtuigd dat er iets zit in het water daar in Den Haag want die Hagenezen zijn echt helemaal Knetaaah gestoord maar petje af voor deze geweldige prestatie!

Bron: FHMIn Londen wordt meer cocaïne gesnoven dan Amsterdam, Barcelona en Berlijn gecombineerd

Kijken: Man wordt in z’n kloten geraakt door vogel die hij neerschoot