in ,

Keefe D. bevestigt betrokkenheid bij moord Tupac

Het maakt hem niks meer uit omdat hij kanker heeft en gewoon de waarheid naar buiten wilt brengen voordat hij doodgaat

22 jaar geleden kwam Pac tragisch aan zijn einde door een aanslag op zijn leven in Las Vegas.

Alhoewel sommige mensen nog steeds geloven dat hij nog leeft is het wel een feit dat wij al 22 jaar niks van de beste man hebben kunnen vernemen. Dead or Alive… we missen hem bij-en met van alles en nog wat. Hiphop is nooit meer hetzelfde geweest zonder die twee aan het stuur.

De USA Network documentaire “Unsolved: The Murders of Tupac and The Notorious B.I.G” bevat een bekentenis van een ene Keefe D. Zijn neefje Orlando Anderson is degene die flinke pakslaag had gekregen in de lobby van de casino na dat gevecht van Tyson in Las Vegas. Dit zou ook de reden zijn geweest voor de aanslag op het leven van Pac.

Keefe meent met zijn neefje, Terrence Brown en DeAndre Smith op jacht te zijn gegaan na het incident. Het heeft 3 uur geduurd voordat ze bij toeval waren gestuit op Pac en zijn entourage. Ze wilden op een gegeven moment alcohol gaan kopen maar hoorden een vrouw de naam van Tupac roepen. Vervolgens maakte ze een u-turn en heeft één van de vier inzittenden de trekker overgehaald.

“I was a Compton kingpin, drug dealer, I’m the only one alive who can really tell you the story about the Tupac killing,” vertelt Davis op tape, volgens een Esquire report. “People have been pursuing me for 20 years, I’m coming out now because I have cancer, and I have nothing else to lose. All I care about now is the truth.”

Ex-gangster Keefe D

Keefe D. “just came from the backseat”

Wie van de vier de trekker overhaalde wil D. niet zeggen. Uit andere opnames in de documentaire blijkt hij echter toe te geven dat het zijn neefje was. Die wilde zelf nooit zijn rol toegeven en werd twee jaar later na Pac doodgeschoten.Hoogst betaalde Maffia-baas vertelt over het leven in de Maffia

Deel 2 van de film “SICARIO”, vanaf morgen in de bios!!!!