in

Katsuhiro Otomo kondigt nieuwe ‘AKIRA’ Anime Serie & 4K Remaster versie van 1988 Original aan

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Tijdens zijn panel op de Anime Expo in Los Angeles kondigde de beroemde Japanse manga-artiest, scenarioschrijver en filmregisseur Katsuhiro Otomo een nieuwe anime-serie aan voor zijn iconische manga AKIRA.

Ik wist toen ik jong was niet wat Anime was en het is de tekenfilm AKIRA wat ik als eerst heb gezien destijds. This blowed my mind heavy want het mate geweld en horror wat in dit soort tekenfilms te zien was, was voor mijn totaal ongekend. Really…

Het project zal worden geproduceerd door Sunrise en zal het volledige manga-verhaal bevatten en enkele belangrijke punten animeren die niet in de originele speelfilm uit 1988 te zien waren. Hoe crazy is dit dan?

Na de aankondiging werd een korte teaser gepresenteerd waarbij president en CEO Makoto Asanuma zich verder verontschuldigde voor de lengte ervan, aangezien het team momenteel hard aan het werken is aan de serie op dit moment (we forgive you sensei ?).

Daarnaast maakte Otomo van de gelegenheid gebruik om de aanstaande release van een 4K remaster van zijn iconische tekenfilm aan te kondigen. De 4K-remaster van de originele film uit 1988 zal naar verwachting in de lente van 2020 uitgebracht worden.

Wanneer de serie van AKIRA de lucht ingaat en uit hoeveel afleveringen het zal bestaan, is nog niet bekend verder.Miljuschka vreest voor liquidatie: ‘Op een dag zal mijn moeder (Astrid Holleeder) koud op straat liggen’

Droomreis: In een glazen iglo slapen en het Noorderlicht vanuit je bed zien