in

Karrueche Tran wil permanente straatverbod Chris Brown, It’s Life or Death, Judge

capture

Karrueche Tran, de ex-GF van Chris Brown, wil nu een permanente straatverbod omdat het volgens haar gaat om een ‘leven of dood’ situatie.

Ze stapt donderdag een rechtszaal binnen om aan de rechter een permanente straatverbod te vragen van minstens drie jaar. De voorlopige straatverbod die ze heeft werkt niet want ze is Chris in de tussentijd al drie keer tegen het lijf gelopen.

Ze is ook niet bang om te getuigen en alle vuile was over hun relatie buiten te hangen. Ze heeft eerder al verklaard dat Chris erg gewelddadig was tijdens hun relatie. Zo zou hij haar in haar maag gestompt hebben en haar van een trap af gegooid hebben.

Ook verklaarde ze dat Chris heeft gedreigd haar neer te knallen en dingen roept als, ‘Als ik haar niet kan krijgen, dan zal niemand haar krijgen’.

Ze vreest oprecht voor haar leven op dit moment. Ook een vriendin van haar heeft onlangs een straatverbod tegen Chris aangevraagd.

Chris gaat volgens insiders echt enorm slecht op dit moment. Hij zou een grote drugsprobleem hebben en in zijn bovenkamer zou het ook niet al te best zijn op dit moment.

In de media zetten ze C.B. weg als de nieuwe Bobby Brown.2 jongetjes nemen dezelfde kapsel zodat de juf op school niet meer weet wie, wie is

Tobin Bell is terug, maar zijn jullie klaar voor ‘Saw: Legacy’???