in

Kanye West kondigt aan dat hij zich kandidaat stelt voor de verkiezingen van 2020

Credit: Instagram/ Kanye West / Deadly Wise Turtle Youtube

Het is officieel. We kunnen niet langer doen alsof het maar een grap is. Kanye West is van plan om president te worden tijdens de verkiezingen van 2020.

De rapper heeft in het verleden al aangegeven dat hij het Oval Office wilt overnemen, maar hij heeft zichzelf ook eerder uitgeroepen tot ‘grootste artiest aller tijden’ en ‘de grootste artiest die God ooit heeft gemaakt’, dus het kan vaak moeilijk zijn om hem serieus te nemen .

Het nieuws werd echter officieel bekendgemaakt in de vroege ochtend van 5 juli, toen Kanye een Tweet plaatste om te verklaren dat hij mee gaat doen met de race.

Hij plaatste het volgende op Twitter:

We must now realize the promise of America by trusting God, unifying our vision and building our future. I am running for president of the United States.

Kanye’s vrouw, Kim, toonde haar steun door het nieuws van de rapper te retweeten en een Amerikaanse vlag toe te voegen, terwijl SpaceX-CEO Elon Musk aankondigde dat hij aan boord was en schreef: ‘Je hebt mijn volledige steun.’

View this post on Instagram

• Fourth. ??

A post shared by KANYE WEST (@jesusisking) onKijken: met deze elektrische Surfboards ben je de koning(in) op het water!!!

Duffy boos om Netflix film 365 days: het verheerlijkt verkrachting