in

Kanye West gaat door met Twitter-rant, noemt schoonmoeder: ‘Kris Jong-Un’

Kanye West heeft onthuld dat hij van vrouw Kim Kardashian wil scheiden in een nieuwe, maar nu verwijderde Twitter-tirade.

De rapper veroorzaakte onlangs nieuwe bezorgdheid over zijn geestelijke gezondheid toen hij instortte tijdens een presidentiële bijeenkomst terwijl hij de menigte vertelde dat hij en Kim hun eerste kind, de zevenjarige North West, bijna aborteerden.

Kanye is sindsdien teruggekeerd naar zijn ranch in Wyoming, waar hij zich naar verluidt heeft verzet tegen professionele hulp en zich heeft beziggehouden met een aantal Twitter-tirades.

Check hieronder een gedeelte daarvan:

Gisteren, 21 juli, tweette Kanye dat Kim had geprobeerd met twee dokters hem op te laten nemen onder: ’51 / 50, verwijzend naar de Californische wet die tijdelijke en onvrijwillige psychiatrische inzet toestaat voor een ieder die als een gevaar voor zichzelf wordt beschouwd door psychische aandoeningen.

De rapper noemde zijn schoonmoeder Kris Jenner zelfs Kris Jong-Un – een niet zo subtiele vergelijking met de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-Un.

Dit alles speelt zich precies een dag af nadat de 43-jarige, die met een bipolaire stoornis door het leven moet, fans ongerust maakte toen hij beweerde dat de film Get Out over hem ging.Kijken: ‘Ik bezoek zeven kermissen op één dag’

Stalker/ aanrander actief in Zuid-Oost: dames doen verhaal via social media