in

Kan jij sneller reizen dan Mr. Miles?

[hdvideo id=834]

Na het succes van vorig jaar met Mr Miles – Catch Him & Fly, is Ken Samuels weer in de huid van Mr Miles gekropen en verrast ons met een giveaway van 5 miljoen mijlen in 10 dagen. #YeahBuddy!

Dit jaar daagt Mr Miles je uit om 1 van de 100 bestemmingen te vinden voordat hij dat doet. En dat is alles behalve makkelijk. Ga naar beforemistermilesin.com voor uw e-paspoort. Je kan mee doen door het URL uit te breiden met een bestemming, om te zien hoe je dit moet doen kan je de video hierboven bekijken. Als je vóór Mr Miles land op een bestemming heb je een prijs gewonnen (tussen de 500 en 200.000 mijl). En als hij er al was, geen zorgen! Gewoon blijven proberen, je weet maar nooit!

Win een wereldticket!
Mr Miles zal met 3 sweepstakes 200.000 tot 500.000 mijl weggeven aan deelnemers. Dit zijn dus wereldtickets, dus je kan het net zo goed proberen en kijken in zoveel bestemmingen als je maar kunt.

Ga dus snel naar beforemistermilesin.com om te beginnen aan een avontuur!Young Buck ft. 50 Cent & Tony Yayo – Bring My Bottles

Video: Nice Ty ft. Gily & Mizztamizzo – Gino & Gina (Prod. by Don D) + EP