in

Kaas is net zo verslavend als heroïne en coke

Kan zomaar zijn dat de kaasprijzen van de week de lucht in schieten.

Je kan ook zomaar ineens veel meer kotshoeken tegenkomen waar het vol ligt met opgebraakte kaas. Je leest de titels als in de krant ‘Kaas junkies beroven kaasboer van kaas’. Het kan dus zelfs een nieuwe trend worden onder de MDMA jeugd van tegenwoordig. Zoveel mogelijk kaas naar binnen proppen..

Maar goed, alle gekkigheid op een stokje. Kaas blijkt volgens onderzoek dus net zo verslavend te zijn als heroïne en coke. Is toch helemaal parra dit? Daarom zit mijn koelkast dus vol met kaas. Mijn vriendin is er ook gek op!

ABFRSZL8XB-623x415

De onderzoekers vonden dat verslavende etenswaren voornamelijk hoge waarden van vetten en natriumgehalten hebben. Denk aan snacks met veel zout zoals nootjes en kaasstengels. Dit verklaart ook waarom we zo gek op pizza zijn. Kaas bevat namelijk een hoog natriumgehalte en het eiwit caseïne. Zodra je lichaam dit stofje binnenkrijgt wordt dopamine losgelaten. Vervolgens begin je je goed te voelen en word je als het ware high van het gele goud. De reden hiervoor is dat deze stoffen indirect op dezelfde receptoren werken die worden geactiveerd wanneer een drugsverslaafde een dosis heroïne inneemt.


Vergeet ons niet te liken op Facebook:

Vooral kaas blijven eten jongens. Overal waar TE voorstaat is nooit goed voor je. Ook in dit geval dus niet.Tweeling wil tegelijk zwanger worden van dezelfde kerel

101Barz – Blow-Out Sessie – EZG