in

Juwelier sluit winkel en begraaft voorraad als schat voor iedereen om te ontdekken

Nadat hij zag dat zijn bedrijf getroffen werd door de pandemie van Covid-19, besloot een juwelier in Michigan de winkel te sluiten en geld te verdienen door ongeveer $1 miljoen aan edelmetalen te gebruiken als schat voor schatzoekers die bereid waren te betalen voor aanwijzingen.

Johnny Perri is zijn hele leven een juwelier geweest, nadat hij het bedrijf van zijn vader heeft overgenomen. De economische crisis veroorzaakt door het coronavirus bleek te moeilijk voor zijn winkel in Macomb County, Michigan. Hij had 2 opties: of alles verkopen en met pensioen gaan, of een nieuwe manier vinden om geld te verdienen met de sieraden. Perri en zijn vrouw kozen voor optie twee, naar verluidt begroeven zij voor ongeveer $ 1 miljoen aan sieraden op tientallen plekken, van het grootstedelijk gebied van Detroit tot het Upper Peninsula. Nu daagt de juwelier mensen uit om op jacht te gaan naar zijn schatten en ze zelf op te eisen, als ze die kunnen vinden.

“I have buried not only my entire jewelry store but thousands upon thousands of dollars of gold, silver, diamonds & antiques in various locations in Michigan from the bottom to the upper peninsula. Everything I have buried has a history and many memories attached to them that I have let go and placed in the ground for you to discover.”

“Johnny’s Treasure Quest”, zoals de nieuwe onderneming van Johnny Perri wordt genoemd, daagt mensen uit om op echte speurtochten te gaan, aanwijzingen te ontdekken, raadsels op te lossen en er van door te gaan met duizenden dollars aan rijkdom. Terwijl ze beweren dat de totale waarde van de begraven schat meer dan $ 1 miljoen bedraagt, worden de sieraden opgesplitst in tientallen afzonderlijke schatten. Elke zoektocht begint op een bepaalde datum en heeft een beperkt aantal tickets.

De eerste zoektocht staat gepland op 15 augustus en de beschikbare tickets zijn al uitverkocht. Tickets waren geprijsd op $49, en de waarde van de 200 ounces zilver voor het oprapen werd geschat op $4.000. De volgende beschikbare zoektocht vindt plaats op 13 september en de waarde van de verborgen schat wordt geschat op $7.000. Tickets hiervoor zijn nog steeds beschikbaar, maar kosten $59.

Perri beweert dat alle verborgen schatten worden bewaakt met GPS-trackers, zodat hij weet wanneer een van hen wordt verplaatst of er mee wordt geknoeid.Buurman profiteert jaren lang van AOW van zijn buurvrouw, terwijl zij 3 jaar lang dood op bed ligt

Mannenspeeltje: de MV Agusta Dragster 800RR