in

Junk uit Florida beweert dat de ‘Wind’ een Baggie met Crack Cocaine in zijn auto Blies

Joseph Zak, uit Port St. Lucie, Florida, kreeg het onlangs aan de stok met de lokale politie.

Nadat hij niet was gestopt bij een stopbord in Fort Pierce, werd Zak aan de kant gezet. Zijn uiteindelijke aanhoudingsverklaring – verkregen door The Smoking Gun – schetst echter een hilarisch beeld van het hele gebeuren. Je hebt excuses, maar dan ook dit dus. Man man man….

Voordat de auto stopte, zagen officieren hem naar verluidt ‘heimelijke bewegingen maken’ en schijnbaar probeerde hij iets uit het passagiersraam van de auto te slingeren. Daarnaast probeerde hij ook iets anders in zijn auto te verstoppen.

Zak werd gevraagd om het voertuig te verlaten en werd geboeid nadat officieren een open bierblik in de auto hadden opgemerkt. Ze vroegen zijn toestemming om de auto te doorzoeken en vonden een ‘ronde glazen pijpje die vaak wordt gebruikt voor het roken van crack-cocaïne’ samen met een plastic zakje.

Due to the open container violation, he was removed from the sedan and detained in handcuffs for our safety. Zak gave his consent to the search of his vehicle. A search of his vehicle revealed a glass round cylinder commonly use for smoking crack cocaine in the centre console.

A clear baggie was also located in the rear seat with a whitish residue, which tested positive for crack cocaine.

Nadat de spullen waren gevonden, zei Zak naar verluidt tegen de politie dat de baggie met crack niet van hem was en dat ‘de politie of de wind het geplaatst moet hebben’ in zijn auto.

Zak werd vervolgens aangeklaagd wegens bezit van illegale drugs en overgebracht naar de gevangenis van St. Lucie County. Hij werd later op borg vrijgelaten en moet op 3 december voor de rechtbank verschijnen voor een hoorzitting.Kijken: Mensen gaat viral met Optische Hand Illusie op TikTok

Kijken: Orkest probeert te spelen nadat iedereen Madame Jeanette Pepers knalt