in

Journalisten gekanteld met Wapen en Beroofd van Peperdure camera in Zuidoost

In Zuidoost zijn journalisten vanmiddag overvallen en beroofd van hun camera. Ze waren aan het werk in de Albert Camuslaan in Venserpolder toen twee mannen op een scooter hen beroofden.

Deze rovers waren op een kantelparade op een rood-zwarte scooter zonder kentekenplaat. Ze waren donker gekleed en hadden ook geen helm op. Het is niet bekend voor welke mediapartij de journalisten aan het werk waren. Het gaat om een peperdure camera van enkele duizenden euro’s. Het betreft de camera in de afbeelding van dit bericht.

Iets zegt ons dat er een paar gekke (amateuristische) clips gaan uitkomen binnenkort met haarscherp beeld. Super High Definition 4 K alles erop en eraan… Hopelijk zijn die singles die ze gaan schieten ermee ook duur want als ze gepakt worden hiervoor kunnen ze een flinke straf verwachten.

Op diefstal met geweld of bedreiging met geweld, (waar straatroof onder valt) staat een gevangenisstraf van maximaal 9 jaar of een geldboete tot €78.000. Wanneer een diefstal met geweld gepleegd wordt met 2 of meerdere personen, in de nacht of in een woning, dan wordt de maximale straf 12 jaar.

De politie heeft vooralsnog niemand aangehouden.

Bron: AT5Mensen zetten Wiet Kerstbomen op om de Feestdagen te vieren

Je Garnalen en Vis zijn hoogstwaarschijnlijk besmet met Cocaïne & MDMA