in ,

Josylvio is zijn eigen label begonnen en de eerste single genaamd “Skittle Stacking” is een feit

Na furore maken via het label “Van Klasse” is het nu tijd voor een eigen onderneming

Josylvio is zijn eigen label begonnen en de eerste video, van het label, voor de track “Skittle Stacking” via het nieuwe Youtubekanaal van Hella Cash is een feit.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Na miljoenen streams op Youtube en streamingdiensten zoals Spotify is het tijd om ‘The middle’ man te schrappen en een eigen onderneming te beginnen. Wij zijn in ieder geval ontzettend nieuwsgierig naar hoe dit uit gaat pakken voor Josylvio en zijn label Hella Cash.

De video van “Skittle Stacking” is ook gevuld met een hele rits aan bekende artiesten, die samen met een hele enthousiaste Josylvio losgaan op de eerste single van het label. Mooi om te zien en zeer zeker een celebration waard!

De track is uiteraard geproduceerd door Esko en de video is geschoten door Framez.

Hella Cash logo

Wij zijn vooral benieuwd naar hoe het roster van Hella Cash zich zal ontwikkelen in 2018 en welke nieuwe en wellicht gevestigde artiesten zich zullen aansluiten bij het label. Ook is er duidelijk gemaakt dat Josylvio samen gaat werken met Top-Notch voor Hella Cash. Het geheel is bekendgemaakt via de website van Top-Notch.

Over de samenwerking met Top Notch: “Ik ben vanaf het begin, sinds Le7nesh, al in gesprek met Kees de Koning. Hij en Top Notch hebben me altijd al willen helpen. Dus de band was altijd goed. Ik wil het allerbeste album van 2018 gaan droppen. Muzikaal zit het al goed, maar dan moet je ook de juiste mensen om je heen hebben.

Het Youtubekanaal van Hella Cash heeft inmiddels de 4K abonnees gepasseerd dus dat is alvast een heel goed teken!

Wij wensen Josylvio en zijn nieuwe onderneming natuurlijk heel veel succes. “Skittle Stacking” is een beest van een track en de video is ook gruwelijk nice dus als deze kwaliteit aangehouden wordt door het label zal alles uiteraard goed komen!SBMG naar Suriname voor zonnepaneel project voor het binnenland

RBDJAN bracht vandaag, na 7 jaar, een nieuw album genaamd “KING” uit