in

Jordan werd verscheurd door haaien terwijl haar familie hulpeloos toekijkt

Ze hebben het schrijnende moment beschreven dat ze met één arm naar hen toe probeerde te zwemmen.

De familie van een 21-jarige vrouw die tijdens het snorkelen op de Bahama’s werd gedood door haaien heeft zich nu uitgesproken over haar tragische dood.

Jordan Lindsey, uit Californië, was op vakantie met haar gezin toen ze op 26 juni deelnam aan een dagtocht naar Rose Island om te snorkelen. Ze werd aangevallen en gedood door een groep haaien.

In een gesprek met Good Morning America, zei haar hartverscheurende vader Michael dat Jordan en haar moeder Kami waren gaan snorkelen, terwijl hij en de anderen achterbleven om wat varkens te zien.
Terwijl hij de varkens aaide, hoorde hij iemand zeggen dat een ‘tiener’ was aangevallen door haaien en paniek brak natuurlijk meteen uit bij alle aanwezigen.

Michael zegt dat hij naar het water snelde en toen hij daar aankwam, zag hij Jordan ‘omringd door haaien’.

Hij vertelde verder:

“Kami said she heard Jordan yell, ‘mom’, and then Kami looked back and her first thing was she thought dolphins were around Jordan.”

However, she then realised her daughter was screaming and swam over to her and started shouting to Jordan to swim towards her.

“She’s yelling, ‘Jordan, come to swim to me’, and then Jordan isn’t swimming so good and Kami realised the first shark took most of her right arm off,”

“They’re swimming slowly and Jordan said, ‘mom, there’s another shark coming,’ and then it just hit. The second shark hit again, like on her lower leg, and it just took a giant chunk out of her and that’s the last thing Jordan saw.”

Hij vertelde verder dat moeder en dochter op behoorlijke afstand van de andere snorkelaars waren en dat er geen gidsen of personeelsleden van het reisbureau in de buurt waren.

Toen ze elkaar eindelijk bereikten, zwom een tweede haai binnen en viel aan. Kami probeerde het dier af te weren en op de neus te slaan, maar het schrikte de haai niet af.

Ondanks de brute aanval slaagde Kami erin haar dochter uit het water naar een aantal rotsen te trekken waar ze bleven en wachtten op een boot om hen te komen redden.

Toen de boot de kust op kwam, leefde Jordan nog en werd in een wachtende ambulance geplaatst die haar naar het ziekenhuis bracht. Maar tegen de tijd dat Michael in het ziekenhuis aankwam, kreeg hij het tragische nieuws dat Jordan was overleden.Binnenkort een nieuwe Tupac en moeder Afeni Shakur documentaire van FX

Mr. Robot seizoen 4 teaser genaamd “According to Leon” laat zien wat voor meesterwerk deze serie is