in

Jongen (14) neergestoken in metrostation Spijkenisse, 13-jarige verdachte gearresteerd

De politie heeft vanavond een 13-jarige jongen aangehouden voor een steekpartij in de hal van metrostation Heemraadlaan in Spijkenisse. Daarbij raakte omstreeks 19.20 uur een 14-jarige jongen zwaargewond. Hij is met een spoedtransport naar het Erasmus MC in Rotterdam overgebracht.

Dankzij camerabeelden kon twee uur later een verdachte worden aangehouden. Het gaat om een 13-jarige jongen. De twee die in Spijkenisse wonen kregen ruzie met elkaar en zodoende werd de 14-jarige jongen in zijn buik gestoken. Waar de ruzie precies om ging is nog niet bekend.

Burgemeester Foort van Oosten van Nissewaard, waar Spijkenisse toe behoort, heeft op het incident gereageerd:

“Erg geschrokken van de ernst van de zaak en de leeftijd van de betrokkenen’ te zijn. “Het is nu aan de politie om de feiten op een rij te zetten.‘’

De burgemeester roept ook getuigen van het incident zich te melden bij de politie.

Dit is in tien dagen tijd de derde steekpartij in Spijkenisse. Vorige week werd een 16-jarige neergestoken door een 20-jarige man. Ook deze man is opgepakt. Gisteren werd een vrouw neergestoken door een man in haar woning. Het ging om haar ex. Deze vrouw was gelukkig niet zwaargewond aangetroffen. Haar ex is nog voortvluchtig.

Bron: ADKijken: Germany got Talent – Hondje heeft zin in worst LMFAO!

Masvidal wint van Diaz en heeft een paar woorden voor McGregor – He’s a midget