in

Jongen (13) geschorst omdat hij desinfecterend middel verkocht per squirt op schoolplein

Een tiener is geschorst van school na het verkopen van desinfecterend handgel aan andere leerlingen voor 50 cent per pompje.

De 13-jarige Oliver Cooper besloot om voor £ 1,60 een fles met Johnson’s desinfecterend middel bij Tesco te kopen nadat hij op de radio had gehoord over de uitbraak van het coronavirus. Vervolgens bood hij een paar squirts aan zijn vrienden, die hem voorstelden een bedrijf op de speelplaats te beginnen dat squirts verkocht aan andere kinderen.

Hij ging echter de mist in nadat hij ongeveer £ 9 had verdiend. Hij vroeg namelijk aan zijn lerares of ze ook een squirt wilde kopen en werd vervolgens geschorst.

Zijn moeder was afhankelijk woedend en plaatste het geheel op Facebook waar het nu bijna 200 K keer is gedeeld en 225 K likes heeft vergaard in een paar dagen tijd.

Zijn moeder plaatste de volgende caption bij haar post op Facebook:

This is a picture of my teenage son just getting in from school.
Why is he getting in from school at 10:53am you ask? Schools don’t finish until 3pm ?
Well the little turd has just been expelled from school for the day after been caught charging students 50p a squirt for hand sanitiser to protect themselfs from the bloody corona virus!! ?

Very hard to discipline this behaviour when his dad phones him from work to call him a fucking legend ?‍♀️?‍♀️

**Edit. I can’t keep up with the comments. For those asking, he made £9! He bought a multipack of Doritos and saving the rest to buy a kebab later ? xXx

Vergeet onze coronavirus liveblog niet te volgen. Dat is de eerste post op onze website de komende tijd.Kijken: ondertussen is het ergens in Italië gewoon fissa tijdens de lockdown

Kijken: Nederlandse vrouw vertelt over verschrikkelijke situatie in Italië en waarschuwt ons