in ,

Jongeman wordt vanwege ‘seksuele geaardheid’ mishandeld op metrostation Wibautstraat Amsterdam

Hij werd door een drietal jongens rond de 25 jaar nageroepen met de woorden: “Homo, homo, boeler!!”

credit: Morri67 Reddit

De vader ‘Maik Valies‘ van de jongen genaamd Xeverio plaatse het gruwelverhaal openbaar online op Facebook.

Het bericht is inmiddels 1000+ keer gedeeld en mensen reageren geschokt op het geheel. Een van de reacties luidt als volgt en daar staan wij gewoon helemaal achter:

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Dat stelletje lui wat dit gedaan heeft bij jou zoon, is zo laag dat ze dat niet eens in de gaten hebben hoe laag ze zijn. Verschrikkelijk zoiets en dan ook nog eens met zijn drieën. Heel veel sterkte met je zoon Maik, en voor je zoon blijf wie je bent. En weet dat je een held bent.

Het wordt echt de HOOGSTE tijd dat wij elkaar gewoon in ons waarde laten en gewoon van elkaar afblijven op straat. Ongeacht de seksuele geaardheid van bepaalde individuen, het moet gewoon afgelopen zijn.

Hij werd tijdens de schermutseling met een baksteen op zijn hoofd geslagen.

Dat drie mafketels het lef hebben om met z’n drieën te gaan lopen inhakken op wie dan ook is al super laf. Of de jongen in kwestie nou iets terug heeft gezegd na het naroepen of niet, het is absoluut geen reden om iemand het ziekenhuis in te helpen. Hij had dood kunnen zijn.

Dit is gewoon beroving, diefstal met geweld en poging tot doodslag. Als jullie gepakt worden gaan jullie alle drie voor een goede gouden tijd de bak in en voor wat? Een kansloze actie…Rotterdamse politie mag dure kleding en horloges afpakken van jongeren

Juicy Justes heeft dit keer de perfecte “Morning After Meal” voor een Amfetamine kater