in

Jonge Fortnite-speler streamt 10 uur per dag voor behandeling van zieke vader

Jonge Fortnite-speler streamt 10 uur per dag om zijn vader te helpen. Zijn vader heeft kanker wat zich in een ver gevormd stadium bevindt. Hij wilt fondsen werven voor de behandeling van zijn papa.

De situatie van deze jonge held en zijn vader ging viral nadat een van zijn streams werd gedeeld via Reddit. Heel veel mensen steunen zylTV nu en vinden hem een kleine baas. Hij plaatste het volgende bericht in een van zijn chats op Twitch.

His cancer spread to his lungs and liver which brought him to stage 4 cancer. He is currently undergoing chemotherapy. These are the circumstances that the doctors gave him: No chemo one-year death, three years chemo 20% live. Please donate anything you possibly can. All money will go towards funding his medication. Much love from me and all of my family members.

Zijn vader ging ook even live via zijn stream om zijn situatie uit te kunnen leggen.

Een aantal gebruikers op Reddit en Twitter hebben zyl natuurlijk laten weten hoe dapper hij wel niet is, maar hebben ook aangegeven hoe verontrustend het is dat een jonge kind in een dergelijke positie verkeert waarin hij moet zien hoe zijn vader zo’n lelijke ziekte doormaakt en in wezen vertrouwt op de vriendelijkheid van vreemden op het internet.

Je kan de kleine man volgen via Twitch, zylTV of Twitter. Hopelijk komt het goed met zijn vader!Horror: Vrouw in 14 stukken teruggevonden na Tinder date

Mega schetser “Harry Singh” uit Den Haag op Nationale Opsporingslijst