in

‘Joker’ Sequel in de planning: Wat je helemaal kon Verwachten na 1 Miljard Omzet

ATTENTIE: We hebben een update met een link naar een artikel geplaatst in deze post, schijnt dus niks van te kloppen dit verhaal

Joker-regisseur “Todd Phillips” liep het kantoor binnen van voorzitter Toby Emmerich van Warner Bros. Pictures Group, gewapend met een openingsweekend van $ 96,2 miljoen. Bronnen vertellen The Hollywood Reporter dat hij een nieuw idee voorstelde: het recht om een portfolio met de verhalen over de oorsprong van DC-personages te ontwikkelen.

Maar Phillips kwam uit de ontmoeting met de rechten op ten minste één DC-verhaal, zeggen bronnen. En nu Joker de grens van $ 1 miljard heeft overschreden, komt er een vervolg. Terwijl de film in het buitenland blijft harken, is Phillips in gesprek om zijn rol als regisseur opnieuw op te nemen voor een tweede Joker-uitje (hij en Scott Silver, die het grimmige scenario van Joker schreef, zullen de follow-up schrijven), heeft THR geleerd.

Lees ook: Joker regisseur Todd Phillips zegt dat er niks klopt van een Sequel voor Joker

Daarnaast zijn ze van plan om Joaquin Phoenix wederom de hoofdrol te geven. Wat een feest….

Vooralsnog hebben wij een belangrijke vraag voor jullie! Een hele lastige ook. Wie deed het volgens jullie beter, Heath Ledger of Joaquin Phoenix?

Laat het aan ons weten via social media!#Moneywise Campagne behoedt Consumenten voor Schulden rondom Feestdagen

26 jaar cel in Turkije voor Nederlandse wegens Cocaïnesmokkel