in

Todd Phillips zegt dat er niks klopt van een Joker deel 2

Regisseur Todd Phillips is naar voren gestapt om te zeggen dat er niks klopt over een eventuele sequel voor de film Joker met Joaquin Phoenix.

The Hollywood Reporter is zelfs met fake news aan komen zetten en heeft later toegegeven dat er niks klopt van een meeting tussen de regisseur en topman van Warner. Het blijkt dus dat ze het geheel uit hun duim hebben gezogen. Super irritant dit, die gaan wij dus nooit meer als bron gebruiken!

Todd Phillips heeft tegenover The Playlist het volgende verklaard over het geheel volgens Digital Spy:

“That was written about today, and I have to be honest, it came out of nowhere,” zegt Phillips, over het lulverhaal van The Hollywood Reporter. “It referred to a meeting that was never had.

“I thought it was anticipatory at best. Obviously, sequels have been discussed when a movie that cost $60 million made $1 billion, but we have not had any serious conversations about it.”

Alle nieuwswebsites in Nederland hebben geschreven over het geheel en mensen zijn dus niet op de hoogte dat het een lulverhaal is. Gezien het wereldwijd viral is gegaan, en toch wel ontzettend goed is ontvangen, is het misschien toch wel lucratief om daar alsnog een gesprek over te voeren!

Wie weet komt er toch nog een deel 2 later. Even afwachten dus…Trailer: The Vampire Diaries acteur Ian Somerhalder speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflixserie V-Wars

Kijken: Slotenmaker flipt’m helemaal de pan uit en haalt uit naar camera