in

Joker ontvang 8 min durende staande ovatie tijdens Venice Film Festival

Ze noemen het van alles. Een oscar-waardige film, de beste en engste joker to nu en werkelijk een masterpiece…. dat zegt wel een hoop.

Nu heeft de komende film een staande ovatie van acht minuten gekregen op het Filmfestival van Venetië. This better be good want we zijn die “don’t belive the hype” berichten van de media echt beu aan het raken met z’n allen.

Volgens Variety werden Phoenix en Phillips in Venetië vergezeld door Zazie Beetz, die in de film de buurman van de schurk is. Robert De Niro, die Murray Franklin speelt, een presentator van een talkshow die een grote rol speelt in het verhaal waardoor Joker overschakelt naar een leven vol misdaad, was helaas niet aanwezig tijdens de festival.

Boyz and girls, i think we are in for a treat with this one! Je krijgt namelijk niet zomaar een staande ovatie van 8 minuten. Weet je hoe lang dat is als je aan het klappen bent? Crazy…

Vanaf 4/8 oktober naar de bios by order of The Peaky Fooocking staff members van Fakka Online.Guinness-wereldrecord: drie potten Mayo in drie minuten, lastig om aan te zien

FB viral post: Meisjes met vriendjes zijn zo TERING irritant he….