in

Joe Rogan verdient volgens Forbes echt ZIEK veel geld met zijn podcast

Al meer dan tien jaar brengt Joe Rogan consequent meerdere afleveringen van zijn podcast per week uit. Deze zware weken lijken zijn vruchten te hebben afgeworpen, omdat hij blijkbaar de meest succesvolle podcast ter wereld heeft.

Rogan heeft 7,39 miljoen abonnees op het JRE YouTube-kanaal. Hij heeft super bekende gasten in de show gehad, waaronder Bernie Sanders, Elon Musk, John Snowden en meer. Het is echt één van de meest succesvolle en populairste podcasts ooit geworden.

via GIPHY

Volgens een lijst van de best verdienende podcasts, samengesteld door Forbes, is de JRE de meest succesvolle podcast die momenteel online te bekijken is. Met een geschatte opbrengst van $ 30 miljoen in 2019, verslaat hij de andere concurrentie met een ruime marge. In feite maakt de nummer twee gerangschikte show slechts de helft van zijn inkomsten.

Daarnaast pakt hij ook nog eens $500,000.00 per Pay Per View UFC event. Wat een leven…

Dit is de top vijf volgens Forbes:

    –Joe Rogan – The Joe Rogan Experience – $30 million
    –Karen Kilgariff and Georgia Hardstark – My Favorite Murder – $15 million
    –Dave Ramsey – The Dave Ramsey Show – $10 million
    –Dax Shephard – Armchair Expert – $9 million
    –Bill Simmons – The Bill Simmons Show – $7 million

Er is echt veel geld te verdienen online. Je hoeft alleen een beetje inventief te zijn en je hoeft geen dag meer te werken in je leven. Vooral als je plezier haalt uit je inspanningen!Kijken: Khabib – 100 miljoen om die idioot weer in elkaar te slaan? Dat is niet rationeel

Twitter Viral: “Cocaine kills coronavirus”