in

Jennifer Lopez aangeklaagd wegens pikant optreden in Marokko

Jennifer+Lopez

Jennifer Lopez heeft met haar concert voor onrust gezorgd in Marokko. Daar werd haar pikante optreden uitgezonden op televisie, maar dat viel niet in goede aarde bij het publiek.

Jennifer Lopez gaf eind mei een indrukwekkende show weg, met de gebruikelijke sensuele dansbewegingen en schaarse kleding op het podium. Marokkaanse aanklagers beweren nu dat ze hiermee de openbare orde heeft verstoord en de eer van vrouwen zou hebben aangetast.
De groep mensen die de show van Jennifer te ver vonden gaan, hebben zowel Jennifer als de concertorganisator aangeklaagd. TMZ schrijft dat J.Lo als ze schuldig wordt bevonden, wat volgens de website zeer onwaarschijnlijk is, een gevangenisstraf kan krijgen van een maand die kan oplopen tot twee jaar.

Eerder lag de Marokkaanse minister van Communicatie Mustapha Al-Khalfi al onder vuur vanwege de show omdat hij toestemming zou hebben gegeven de show uit te zenden. De Marokkaanse politiek zit dusdanig met de show in de maag dat meerdere politici hebben gevraagd om het ontslag van de minister. Mustapha Al-Khalfi liet eerder weten dat hij stappen zou ondernemen tegen de televisiezender, hij zou namelijk niet op de hoogte zijn geweest van de blote outfits van Jennifer.
Jennifer heeft overigens al eerder in Marokko opgetreden. Destijds kreeg zij hier geen problemen mee, maar deze shows werden dan ook niet uitgezonden op televisie.Whaaa: Gangs in Chicago vechten het uit met vuurwerk tegenwoordig

#LOL: Man belt politie omdat agressieve kat hem niet binnenlaat (Audio)