in

Jehova’s Getuigen bestempeld als extremistisch sekte en nu verboden in Rusland

Je bent op vrijdag avond uit geweest en bent pas op zaterdag ochtend je nest in gedoken om een uurtje of 06:00.

Ineens gaat kei en keihard die vervloekte bel in je gang. Hond slaat aan en je wordt abrupt je slaap uit geslingerd en er heerst ineens chaos. Als je opendoet zijn het 9 van de 10 keer Jehova’s die zieltjes proberen te winnen voor hun geloofsovertuigingen. Ze komen soms weken achterelkaar ongevraagd zomaar aanbellen.

Eigenlijk ben je brak en heb je geen zin in gezeik maar pffff… als je iets bij de hand zou hebben om naar ze toe te gooien, zoals een bak met water, had je het zo gedaan.

De Russen zijn het helemaal zat met de Jehova’s en hebben ze verboden. Dat gebeurde op verzoek van het Russische ministerie van Justitie, dat de organisatie ziet als een extremistische sekte.

Zo moet een hoofdkwartier en 395 lokale afdelingen gesloten worden maar de Jehova’s gaan in beroep. In 2004 werden ze ook al verboden in Rusland maar zes jaar later veegde het Europees Hof voor de Rechten van de mens dit verbod af.

De minister van Justitie noemde de organisatie ‘een gevaar voor de rechten van ingezetenen, de publieke orde en de openbare veiligheid’.

Er zijn zo’n 175.000 aanhangers van het geloof te vinden in Rusland. Justitie in Rusland zegt verder dat de beweging gezinnen verwoest, haat zaait en levens bedreigt.

Bron: NinefornewsTyga wordt betrapt met andere chick en zijn gezicht spreekt boekdelen

Justitie zet nep-loverboys in, bijna alle meiden gingen erin mee | zucht….