in

Jeetje: Zeldzame zwarte maan zal vrijdag ‘het einde van de wereld’ brengen

HolyShit, begin vrij te nemen en te feesten tot je erbij neervalt want een zeldzame ‘zwarte maan’ zal deze vrijdag verschijnen. Dat zou het einde van de wereld betekenen.

Op 30 september zal er een zwarte maan (maansverduistering) verschijnen. De oplichtende kant van de maan zal in de schaduw van de aarde liggen. Daardoor wordt de maan bijna onzichtbaar. Elke twee maanden verschijnt er een zwarte maan. Theoretici beweren echter dat deze zwarte maan speciaal is door andere activiteiten in het universum deze maand.

De eerste dag van september bracht een ‘ring van vuur’ solar eclipse. De maan viel in lijn met de aarde en de zon. Dat veroorzaakte een zonsverduistering. Die was goed te zien boven Afrika. Theoretici vrezen het ergste vanwege de combinatie van de zonsverduistering met de maansverduistering.

Christenen beweren dat het ook in de Bijbel te lezen is. Het zou staan in Mattheus 24:29.

En terstond na de verdrukking dier dagen, zal de zon verduisterd worden, en de maan zal haar schijnsel niet geven, en de sterren zullen van den hemel vallen, en de krachten der hemelen zullen bewogen worden.

Theoretici geloven dat het eerste gedeelte van de voorspelling aan het begin van de maand is uitgekomen door de zonsverduistering. Vrijdag zal de dag zijn dat “de maan haar schijnsel niet zal geven”.

Één van de Theoretici schreef op Facebook:
“Those signs are letting us know that Jesus is soon coming. We are approaching the end of our world and the end of life on Earth for all human being. Every day, we have to come closer to our saviour Jesus Christ. For none can escape for what is coming for the Earth.”

Wetenschappers beweren echter dat er niets is om te vrezen. De aarde zal blijven bestaan na de zwarte maan.

De zwarte maan (maansverduistering) zal voornamelijk te zien zijn in Noord en Zuid Amerika. Het westen van Europa zal het mogelijk ook kunnen zien.
Het tijdstip zal rond 20.11 uur in de Verenigde Staten zijn of rond 01.11 uur op zaterdagochtend (vrijdag op zaterdagnacht) in Groot-Brittannië.
Dat betekent dat het rond 2.11 uur te zien zal zijn in Nederland.

Bron: CrimeDocsNLDe trailer van Denzel Washington’s nieuwe film Fences is HEFTIG!

Kater-vrije alcohol op komst en dat gaat heel veel mensen gelukkig maken