in

Jeetje: Badr Hari heeft het “uitgemaakt” met zijn trainer Mike

Badr Hari heeft het zojuist “uitgemaakt” met zijn trainer Mike Passenier via Instagram. Hij liet weten dat hun “relatie” definitief voorbij is nu.

Hij plaatste het volgende op The Gram:

“Ik wil hulde brengen aan Mike voor zijn geweldige, succesvolle werk met mij voor zoveel jaren en om hem te bedanken voor zijn professionaliteit, zijn loyaliteit en voor de lessen die hij me heeft geleerd in het kickboksen.“ Mijn beslissing wordt geleid door mijn sterke wil tot ontwikkeling. Uitstekende prestaties komen niet uit comfortzones. Na de recente zes gevecht overeenkomst getekend met Glory, heb ik de ambitie om de volgende Heavy Weight-kampioen te worden.“

Ik verzeker al mijn fans dat ik op het hoogste niveau ben van motivatie, vertrouwen en concurrentievermogen.

Wie de nieuwe trainer van Badr wordt is nog niet bekend.

View this post on Instagram

I hereby would like to announce the end of my collaboration with my trainer, Mike Passenier. I want to pay tribute to Mike for his amazing, successful work alongside me for so many years and to thank him for his professionalism, his loyalty and for the lessons he taught me in kick-boxing. My decision is guided by my strong will for development. Outstanding accomplishments do not come from comfort zones. Following the recent six fight agreement signed with Glory, my ambition is to become the next Heavy Weight Champion. I assure all my fans that I am at the highest level of motivation, confidence and competitiveness. – Succes and nothing less. – I will be announcing my new trainer in the upcoming weeks. Badr Hari

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) onHarra dropt video voor – Bij Jou (prod. Jimmy Goudberg)

Boef is de eerste NL rapper met 10 nummer 1 hits op zijn naam