in

Je weet als hiphop liefhebber gewoon niet hoe je hiermee om moet gaan

Het begon voor ‘Honey G’ met de bovenstaande video en uitspraken als ‘I am the real deal, the real McCoy and a true performer’.

Je kijkt naar die video als echte hiphop liefhebber en je denkt bij jezelf; ‘jij haalt de eerste ronde niet’. Eigenlijk denk je; ‘ik hoop dat je de eerste ronde niet haalt’. De bovenstaande video is van 27 augustus 2016 en ze behaalde zelfs de finale van X Factor UK.

Titels zoals deze bij Youtube video’s van X Factor:

Will the Judges be down with Honey G? | Auditions Week 1, Can Honey G prove she’s realest chick in the game?

SMFH! Deze vrouw, echt naam Anna Georgette Gilford (1981) is 35 jaar oud. Ze claimt dat ze de volgende Jay-Z gaat worden, de grootste rapper uit de UK. De publiek vind haar geweldig. Maar waarom? Zelfs Snoop Dogg verklaarde het volgende over haar:

“Straight up, you can tell Honey G comes from the streets. “If Simon doesn’t take her through to the live shows, she ain’t got to worry, I will work with her. “I’ll fly her over here, and we can record a song together, maybe even shoot a video.” < Like WTF bruh? Stop playin! Wil je echt zo laag zakken om een nummer 1 hit te scoren? Is er iets dat ik mis toevallig? Ik snap wel dat mensen dit 'leuk' kunnen vinden maar ze neigen soms ook echt te ver te gaan met die gun factor hoor, tering. Ze deed tijdens de show ook een versie van California Love en Nicole Scherzinger zei dat Pac zich zou omdraaien in zijn graf hiervoor.

Op 21 december 2016 komt haar eerste single trouwens uit genaamd ‘The Honey G show’. Als deze shit platina gaat dan weet ik het ook niet meer…. Je wilt gewoon dat ze die pet en zonnebril af doet en schreeuwt tattatataaaaaaa mijn hele shit is in scene gezet en fake, net als X Factor.

Haar laatste optreden, die je hierboven kan checken, was een verschrikking. Oke leuk leuk leuk haha het is toch geinig? (not)… een 35 jarige vrouw die op een hele stijve manier de teksten van andere rappers bledderd over instrumentals en daar lof voor krijgt van het publiek. Het is zo dom dat het leuk is? Is dat het misschien?

En dan die mic drop SMFH….. die mic drop op 3 min 23, man man man…… schiet mij maar af!Vechtpartij naast de ring Badr Hari & Rico Verhoeven van dichtbij (beelden)

Trainer Badr Hari bevestigd slecht nieuws: Arm is gebroken