in

Je kunt slapen in doorzichtige Jungle Bubbles omringd door bevrijde olifanten

Kun je iets beters bedenken dan ‘s ochtends wakker worden in een luxe doorzichtige’ bubbel ‘, omringd door bevrijde olifanten?

Ik denk het niet.

Nu heb je de kans om precies dat te doen, want het Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort in Noord-Thailand biedt zijn bezoekers de mogelijkheid om direct naast de dieren wakker te worden.

Het prachtige resort redde de 60 olifanten uit de straten van Thailand en de dieren leven nu in alle rust.

De olifanten zijn vrij om rond te dwalen in het resort, wat betekent dat ze het laatste zijn wat je ziet als je naar bed gaat en het eerste wat je ziet als je wakker wordt.

Volgens het resort zijn de unieke bubbels ontworpen door Eye in the Sky en gebouwd met high-tech polyester, waardoor hun integriteit na verloop van tijd wordt gewaarborgd.

Binnenin zijn de bubbels voorzien van airconditioning en beschikken ze over een grote slaapkamer met een kingsize bed en een woonruimte met een zithoek. Er is ook een en-suite badkamer, wat betekent dat je niet het risico hoeft te lopen om midden in de nacht tegen een rondzwervende olifant aan te lopen.

Dat niet alleen, je hoeft eigenlijk nooit het comfort van je bubbel te verlaten, want het personeel zal o.a eten voor je brengen – wat betekent dat bezoekers de zon kunnen zien ondergaan terwijl de dieren voorbij slenteren.

Guests can observe the elephants’ social interaction in their native habitat. The fun of either a river bath or mud playtime demonstrates just how cheeky these graceful animals can be.

Gasten kunnen ook deelnemen aan een Walking With Giants-tour, vergezeld door een dierenarts of een bioloog om te leren over ‘hoe deze intelligente wezens denken en zich gedragen,’ vertelde Etienne De Villiers, clusterdirecteur van public relations van Anantara, aan Apartment Therapy.

Misschien een idee om ook een nachtje te doen voor de volgende of eerste keer dat je naar Thailand wilt? Meer informatie en boekingen via deze link.HolyShit: Fans van ‘YOU’ hebben een crazy-ass theorie over Joe’s nieuwste slachtoffer

Gezondheidsexperts voorspelden dat het coronavirus 65 miljoen mensen in een jaar zou kunnen doden