in

Je kan zwaar geschut inzetten om muggen af te knallen met een zout-shotgun

Nu we het toch met z’n allen eens zijn dat we toch maar niet aan bloeddonaties gaan doen voor muggen, gaan we nu gewoon zwaar geschut inzetten om ze af te knallen die bende! Ook al krijgen we wellicht shit over ons heen van een dierenrechtenactivist.

Er is dus een geweer wat je kan kopen wat je met zout kunt vullen in plaats van dum dum kogels. Het is een shotgun achtig iets wat het beste werkt van max 1 meter afstand.

Het kost ook maar ongeveer vier tientjes via Amazon en aan de promotie video hieronder kan je zien dat je super veel lol gaat hebben met dit ding. Het heeft zelfs een laser zodat je accuraat kunt zijn in je massamoord en holocaust van muggen of andere insecten die je huis blijven plagen.

Je chick kan nu ook pull-up als ze een spin ziet en totally gangster gaan op die bitch! Ze gaat je onwijs bedanken hiervoor en na haar eerste kill heb je wellicht kans op wat extra extra slaapkamer dingems.

Ga alleen niet grappig doen met dat ding en het ontladen in iemand z’n gezicht oké? Niemand heeft tijd voor zout in z’n oog…Door absolute woede en afkeer van kauwgeluiden heeft deze man al jaren niet zijn familie gezien

Man sterft nadat hij door stier op festival in Alicante werd gespietst