in

Je kan nu muziek produceren terwijl je McDonald’s eet

Muziek gaat lekker in Nederland en vooral de Urban scene is lekker aan het uitbreiden en wordt met de dag groter!

McDonald’s is weer inventief bezig geweest en wil het muzikale in iedereen naar bovenhalen door ze aan het producen te krijgen. Daarvoor hebben ze de McTrax placemat laten ontwikkelen wat er kapot hard uitziet en klinkt omdat het doet wat het moet doen.

Hoe werkt de McTrax placemat?
Het enige wat je moet doen is je smartphone verbinding laten maken met de placemat via Bluetooth. De placemat werkt vervolgens als een groot touchscreen met pianotoetsen en een MPC speler. Je kunt zelfs vocalen opnemen dus je kan rustig een paar barz spitten tijdens het produceren. Hoe gruwelijk is dat dan lol!! Een ‘McBattle’ wordt straks een nieuw ding, let maar op!!

De placemat is al getest in één McDonald’s en op Facebook staat dat het een proefproject is. Mocht het goed uitpakken, wat aan jullie ligt natuurlijk, en is er genoeg animo voor dan rollen ze het uit in verschillende restaurants van Maccie.

Liken en delen dus want wij hebben dit eigenlijk nodig in elke Maccie van NL. Check de video hier bovenaan de post om een idee te krijgen van hoe dit werkt allemaal.OV-Chipkaart bestellen als Tinkerbell en een jaar lang gratis reizen doe je zo

Johnny Sellah x Kevin droppen video voor – Vuur 2 (Prod. by Mini Beats)