in

Je kan nu de villa van SpongeBob SquarePants huren in Punta Cana

Wie woont er in een ananas onder de zee? Dat weet iedereen maar zou jij niet even in een ananas willen bivakkeren tijdens het coronavirus gedoe. Ik zou meteen pikaan gaan als het kon…

Nickelodeon Hotels & Resorts heeft het fictieve pand tot leven gebracht door het uit de grond te stampen in de badplaats Punta Cana in de Dominicaanse Republiek.

Helaas ligt de enorme gele structuur niet echt onder de zee en kun je daar niet permanent wonen, maar er is niets dat je ervan weerhoudt om Spongebob’s themaliedje te zingen tijdens je verblijf, terwijl je ontspant op het kingsize bed of gaat chillen in het vrijstaande bad.

View this post on Instagram

Host with the most. #NickResortPuntaCana

A post shared by Nickelodeon Resort Punta Cana (@nickresortpuntacana) on

Hoewel de ananas van Spongebob er altijd uitzag als een leuke plek op tv, heeft het resort een tandje bijgezet door een beetje luxe toe te voegen aan de inrichting in de vorm van privétuinen, ligbedden en een kenmerkend overloopzwembad om het gebrek aan oceaan rondom het huis te vervangen.

Gasten hebben zelfs privébutlers bij de hand, die waarschijnlijk veel sneller bewegen dan Gary de slak, en u kunt een vragenlijst voor aankomst invullen om het personeel precies te vertellen wat je behoeften zijn tijdens je verblijf, van eten tot kranten en verwendiensten.

View this post on Instagram

Oh yeah, Friday yeah! #NickResortPuntaCana

A post shared by Nickelodeon Resort Punta Cana (@nickresortpuntacana) onJeetje: nieuw record Italië, 475 doden in 24 uur

Kijken: man probeert Spaanse lockdown te omzeilen in T-Rex pak