in

Je kan jezelf straffen met een elektrische schok als je teveel fast food eet

Of een andere slechte gewoonte erop nahoudt en dolgraag gewoon vanaf wilt

Credit: Amazon

Als je moeite hebt afvallen of wat geld te besparen door allerlei shit te kopen wat je toch niet nodig hebt, kan dit handige kleine gadget het antwoord zijn op je gebeden. Het helpt je van slechte gewoontes af maar je moet wel eerlijk zijn met jezelf tijdens het gebruiken van hahaha!

Op Amazon kan je de Pavlok-armband kopen waarmee je je leven op orde kan brengen door jezelf te straffen met een elektrische shock. Je moet wel zelf het knopje indrukken. Elke keer dat je verlangt naar een bad habit moet je het knopje indrukken, jezelf elektrocuteren …350 volt damn, zodat je verlangens door je hersenen op een gegeven moment worden gekoppeld aan een super nare ervaring.

Je kan het gebruiken voor stoppen met roken, je porno verslaving, te laat opstaan, what ever… Een eeuwen oude methode in een nieuw jasje LMFAO! Je moet ook een speciale app downloaden om de armband van de juiste instellingen te voorzien. Zelfkastijding anno 2019 dit ..

Er is ook een alarm functie die je kan instellen. Als het geluidje je niet wakker krijgt, dan spring je van de schok wel je nest uit. Gegarandeerd!

Wie van je vrienden kan zoiets echt gebruiken?Geweldig: Je trouwe viervoeter kan nu ZELF online shoppen en een speeltje uitkiezen!!

“Too Old to Die Young” is een serie die je echt moet gaan volgen