in

Je kan een licentie voor je gezicht verkopen aan een bedrijf die er een Humanoid Robot van maakt

Als je een tekort hebt aan geld en het niet erg vindt om de rechten op je gezicht te verkopen, kun je £ 100.000 ($ 130.000) verdienen door je porum in licentievorm te verkopen aan een robotbedrijf voor gebruik op een van hun humanoïde robots.

Volgens een recent blogbericht van het in Londen gevestigde outsourcingbedrijf Geomiq, is een robotbedrijf momenteel op zoek naar een “vriendelijke” gezicht om een mensachtige robot ervan te voorzien zodra deze in productie gaat. Dit betekent mogelijk dat het gezicht van deze persoon op duizenden robots over de hele wereld moet worden gebruikt, dus het bedrijf is bereid om niet minder dan £ 100.000 ($ 130.000) licentiekosten te betalen.

De robot in kwestie is ontworpen als een ‘virtuele vriend’ voor ouderen en is gepland om volgend jaar in productie te gaan.

“We know that this is an extremely unique request, and signing over the licenses to your face is potentially an extremely big decision,” verklaard Geomiq.

Je kan contact opnemen met Geomiq en via een e-mail een foto van je gezicht versturen. Wie weet val je in de prijzen en lopen er duizenden robots rond straks met jou gezicht.Josylvio en Sevn Alias in de studio met hitproducers The Track Masters

Kijken: Deze robot is speciaal gemaakt om je alleen maar te pijpen