in

Je HAAT je vrouw echt als je zo een brief achterlaat voor haar minnaar

Sommige mensen zijn FUCKED for life yo… vooral omdat ze getrouwd zijn en alles wat er is moeten delen #ForLife.

Je was ooit jong, verliefd en dacht hey, dit zou toch echt de persoon zijn waar ik de rest van me leven mee wil delen. Guess again… die shit is niet voor iedereen geloof me. Bovenal, als er kinderen bij komen is het daag ‘gekke liebie’ en hallo routine, vastigheid en vooral verantwoordelijkheid.

Veel mensen kunnen niet omgaan met dat soort shit. Vooral op jonge leeftijd als je al je wilde haren nog niet kwijt bent en gewoon wilt genieten van het leven zoals je dat gewend bent. Om de dag uitgaan, stom en stom dronken worden, spontaan een weekendje weg, gewoon een hele week niet thuiskomen en doorhalen, drugs gebruiken? Noem het maar op…

Neem deze guy als voorbeeld. Hij is getrouwd en heeft kinderen. Zijn vrouw gaat vreemd maar zijn leven met haar is voor hem zo HEEL ERG waardeloos ‘blijkbaar’ dat het hem totaal niet boeit. Hij bedankt de minnaar van zijn vrouw zelfs en geeft hem een paar tips om zijn weg te vinden door het huis en met haar.

Hij vraagt netjes aan de minnaar of hij niet alle bier wilt opdrinken en van de brownies die zijn moeder voor hem gemaakt heeft wilt afblijven. Drink je wel alle bier op, haal dan even een paar nieuwe of laat geld achter op de toonbank zodat er nieuwe gehaald kunnen worden LMFAO! Daarnaast vraagt hij ook of hij het achterwege wilt laten om sperma af te nemen met kleren die naast het bed in de mand liggen. Die zijn namelijk van hem.

Zie de hele brief hieronder die afhankelijk door de man werd geupload op Craigslist SMFH!

920b5470581d6cea2c2c87733bbe9cf0Boef dropt nieuwe track en video – Paperchase (Prod. Southbeats)

Bijenpolitie speurt wietkwekerijen op met hulp van Bijen SMFH