in

Je gebruikt het woordje KARMA al eeuwig verkeerd, dit is wat het ECHT betekent

Altijd als er iets gebeurd met iemand die het hoogstwaarschijnlijk verdient heeft, roept men meteen “Karma!”. Die gene heeft foute dingen gedaan en daarom overkomen foute dingen met diegene. Dit is dus helemaal verkeerd als men het woordje Karma hierbij gaat betrekken.

Dit is hoe het woordje Karma eigenlijk alleen wordt gebruikt in de westerse wereld. Je lacht iemand uit omdat diegene struikelt, een uur later ga je zelf op je smoel en dan roept er iemand “Karma!”. Het wordt dus gebruikt als een vorm van “het verdiende lot wat je overkomt” en dat is dus helemaal WRONG.

Je ziet ook super veel quotes langskomen op social-media waarin het woordje Karma helemaal verkeerd wordt gebruikt. Hieronder een voorbeeld.

Absolute BS dit ….

Wij hebben het ook vaak langs zien komen op onze FB pagina, in de comment sectie. Mensen gebruiken het keer op keer verkeerd maar wij gaan jullie nu eens en voor altijd uitleggen wat het woordje Karma echt betekent.

Wanneer je echt begrijpt wat Karma betekent, kan het worden gebruikt als een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke ontwikkeling.

Karma heeft niets te maken met “lot”. Als je iets negatiefs doet, betekent dit niet dat er iets negatiefs met je moet gebeuren om het balletje weer rond te krijgen. Karma is eigenlijk gebaseerd op je acties en gedachten op elk moment.

Het woord “Karma” heeft dus meer betrekking tot actie en juist niet het lot. In het boeddhisme is Karma een energie die wordt gecreëerd door opzettelijke actie, door gedachten, woorden en daden. We creëren allemaal elke minuut Karma en het Karma dat we creëren beïnvloedt ons weer elke minuut. De staat waar jij je in verkeerd op dit moment heeft dus alles te maken met Karma.

Dus a.u.b. mensen, tag je gappie, BFF, je moeder, broer, zuster of andere familielid en laten wij deze Hollywood vertaling van het woordje Karma gewoon voor eens en voor altijd SKIPPEN.Google Maps gaat ervoor zorgen dat Taxichauffeurs je niet meer kunnen flashen

Op Amazon kan je nu een opblaasbare Speedboot kopen