in

Je Garnalen en Vis zijn hoogstwaarschijnlijk besmet met Cocaïne & MDMA

Disclaimer: In Engeland is het bewezen allemaal in Nederland is er geen onderzoek verricht

Cocaïne, ketamine, pesticiden. Het spul zit in alle hoeken en gaten van de samenleving. Zelfs in de meest afgelegen gebieden vind je het, zo vonden Engelse onderzoekers.

Op vijftien plaatsen in het oostelijk gelegen Suffolk gingen de onderzoekers aan de slag, en in elke garnaal vonden ze cocaïne.

Het zou naïef zijn om te denken dat dit in Nederland niet het geval is. Wij vragen ons af of het überhaupt zin heeft om biologisch te vreten. Onze wateren zijn zo erg vervuild dat vers gevangen vis waarschijnlijk vol zit met bende.

Dat is in Engeland wederom namelijk ook het geval:

Metro UK: Researchers from King’s College London discovered cocaine in all the fish they tested in the UK as well as ketamine, pharmaceuticals and MDMA, the active ingredient in ecstasy.

Het is ook niet gek allemaal. Alles wat we uitpissen en kakken komt ergens in de natuur terecht. Wat dacht je tijdens al die invallen dan? Hoeveel er doorgespoeld wordt. Of mensen die hun verslaving zat zijn en besluiten alles door te spoelen. En al die liters die kwijtraken op zee of overboord gegooid worden?

Garnalen zijn de kakkerlakken van de oceanen en wij mensen de kakkerlakken van ons planeet. Wij vreten echt letterlijk alles en zijn “ook” niet kapot te krijgen.

Besef deze openbaring eventjes. Elke keer dat je Sushi gaat eten ben je waarschijnlijk gewoon aan het microdoseren LMFAO! Is Sushi daarom zo verslavend?

Ach ja, het is wat het is. In Nederland is iedereen wel een beetje verslaafd aan iets.Journalisten gekanteld met Wapen en Beroofd van Peperdure camera in Zuidoost

Kijken: Deze 14-jarige player had heel eventjes het hartje van Michelle (25) gestolen hoor