in

Japans bedrijf verkoopt “Pure Hell Puzzle” van 2000 helemaal witte of zwarte stukjes

Als je niets te doen hebt terwijl het hele land in quarantaine zit, is dit misschien een goed idee voor jou. Tenzij je al levensmoe bent, dan moet je hier vooral NIET aan beginnen.

Heb je alle films op Netflix en Disney + al gezien? Je hele huis is mooi schoon en je hebt alles mooi neergezet in handbereik van je bankstel? Alle games al uitgespeeld? Alle boeken al uitgelezen en verveel jij je de pleuris? Probeer deze puzzel dan eventjes. Hier word je gegarandeerd krankzinnig van.

Het probleem is echter, precies zoals ieders sociale agenda op dit moment, deze puzzel van 2000 stukjes is volledig en volkomen leeg als in wit / blanco.

De puzzel is gemaakt door een Japans bordspel bedrijf genaamd Beverly en heet ‘Pure Hell’. Die naam hebben ze het niet zomaar gegeven…

Je hebt ook een zwarte versie van de puzzel met 1000 stukjes. De witte puzzel is ook in 1000 stukjes of minder beschikbaar als pocket versie van bijvoorbeeld 108 stukjes.De remix waar we allemaal op zaten te wachten: ‘Baby Shark’ – “Wash Your Hands, Doo Doo Doo Doo Doo Doo”

RIVM somberder dan vorige week: maakt zich zorgen om IC-capaciteit